Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-06-2019

Des del 1 de juny es poden fer les inscripcions per participar a les activitats d'estiu. El Triaesport, el Camp Base, l'In&out, el Temps Afegit, l'Art Estiu i la novetat d'enguany, el Petit Art Estiu

El passat dissabte 1 de juny es van obrir les inscripcions per participar a les activitats d’estiu que s’ofereixen des de l’ajuntament de Balaguer i que tindran lloc del 25 de juny al 10 de setembre. 
 
Es tracta del Triaesport, el Camp Base, l’In&out, el Temps Afegit, l’Art Estiu. Un nou format d’activitat lúdica d’estiu adreçada a infants d’educació Infantil. Totes elles configuren el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars. 
 
Des de l’àrea de Cultura i Ensenyament cal destacar la novetat de Petit Art Estiu. Un nou format d’activitat lúdica d’estiu adreçada a infants d’Educació Infantil. Es tracta d’una adaptació de les activitats incloses al programa Art Estiu per als infants que han cursat P3, P4 i P5, seguint el mateix centre  d’interès i treballant els mateixos àmbits temàtics com són la psicomotricitat i l’expressió corporal, les arts plàstiques, jocs i cançons i descoberta de l’entorn, entre d’altres. 
 
Pel que fa al Triaesport, el Camp Base, l’In&out, el Temps Afegit i l’Art Estiu,  configuren el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars. 
 
Com en edicions anteriors es preveu un èxit en la participació en totes les activitats. A més, els usuaris disposaran d’infinitat de possibilitats en les modalitats d’accés a les piscines municipals d’estiu, que per la present edició milloraran en els serveis externs. 
 
També aquest any, per segona vegada, s'ha editat un llibret amb tota l'oferta.  
 
Pel que fa a les estades infantils, aquest any es faran al llar d'infants El Patufet i estan adreçades a nens i nenes de 0 a 2 anys amb servei de menjador inclòs. 
 
Per als més joves també aquest any s'ofereix el taller arqueològic Cota Zero al Castell Formós.  
 
També destaca el gran ventall d’activitats obertes a la població de Balaguer, i amb  les quals es busca el referent, no només lúdic de l’activitat física, sinó el fet de conscienciar la població de la dinàmica i l’hàbit constant de l’activitat física com un element quotidià i diari. Així doncs, els dilluns es continuarà amb les caminades populars; els dimarts amb el zumba a la plaça del morter; els dimecres amb l’stretching i el fitness de manteniment a les piscines del poliesportiu i els dijous amb l’Aquagym a les piscines del Secà, totes elles activitat gratuïtes. 
 
Les inscripcions es poden fer a la regidoria d’Esports i a a l’IMPIC i com sempre també a la web de l’Ajuntament. 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt