Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-06-2019

Balaguer celebra el dimecres 5 de juny la Jornada de cloenda del Refugi de llavors de la Noguera i la celebració del dia mundial del Medi ambient

El Dimecres dia 5 de Juny se celebrarà durant tot el mati al Parc de la Transegre el Dia Mundial del Medi ambient amb la Jornada de cloenda de les activitats del Refugi de llavors de la Noguera. 
 
El Refugi de llavors de la Noguera és un projecte col•laboratiu singular, sorgit de la iniciativa del professorat d’Escoles verdes i que s’ha estès a tots els centres educatius de la comarca, que pretén promoure l’activitat dels horts escolars a partir del cultiu i la producció de llavors de varietats hortícoles locals i típiques de la zona.
 
En aquesta jornada s’espera la participació de 300 alumnes i d’uns 30 professors d’infantil, primària i secundària dels centres de Balaguer i comarca. L’alumnat de cada centre ha de presentar la seva fitxa de cultiu i explicar a la resta d’assistents com ha estat la seva experiència amb l’hortalissa assignada. 
 
L’activitat començarà a les 9 del matí i es realitzaran tot un seguit de tallers de producció de plantes aromàtiques, sembra d’hortícoles d’estiu, creació de bossetes aromàtiques per a la roba, bossetes de condiments per a la cuina o un concurs d’identificació de llavors de l’hort entre d'altres i amb els quals tothom ha de gaudir d’una bona diada plena de noves experiències envers el coneixement i la cura del medi ambient.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt