Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-06-2019

Professionals d'infermeria decoren la sala d'espera de Pediatria del CAP de Balaguer. A més d'una decoració colorista i alegre, els usuaris hi poden trobar contes, llibres i joguines per fer més agradable el seu pas per aquest servei

La sala d’espera de Pediatria del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Balaguer ha estrenat una nova imatge. Aquest espai, que fins fa poc presentava un aspecte fred i distant, resulta ara més acollidor amb una decoració colorista i alegre. Els usuaris també hi poden trobar contes, llibres i joguines que ajuden a crear un ambient agradable i relaxant en benefici de grans i petits mentre esperen per ser visitats.
 
La idea va sorgir dels professionals d’infermeria pediàtrica i dels pares que freqüenten el servei.
 
La decoració és obra de Carmen Gutiérrez Burgos, conserge del CEIP La Noguera. Així mateix, s’ha comptat amb la col•laboració de pares i mares que han aportat  contes i joguines. També han participat del projecte la Biblioteca Pública de Balaguer, el Centre de Recursos de La Noguera i la Llibreria Salvallibres, entitat social sense ànim de lucre, tots ells amb aportacions de llibres i contes.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt