Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-06-2019

L'ajuntament de Balaguer ha iniciat les obres al Carrer la Banqueta d'un nou gual cap al riu per desaiguar millor aquesta zona en cas de pluges torrencials

L'Ajuntament de Balaguer ha iniciat les obres per fer un nou gual al Carrer de la Banqueta, és a dir, una rebaixa de la vorera que permetrà desaiguar les aigües que s'acumulen en aquest carrer en cas de pluges intenses. 
 
Per la seva ubicació, el Carrer la Banqueta recull, en cas de pluges torrencials, les aigües que des de la part alta de la ciutat baixen pels torrents i que no poden ser absorbides per les canalitzacions d'aquests carrers que hi desemboquen perpendicularment, ja sigui a través de la Plaça Mercadal o la Plaça del Jutge. 
 
Els treballs consistiran en rebaixar la vorera i posar una reixa per sota de la barana, aconseguint així que la part més baixa de la calçada desguassi directament al riu. Així ho explica el regidor d'Urbanisme en funcions, Gerard Torres, que també assenyala que d'aquesta manera s'evitaran les acumulacions hídriques, que en episodis puntuals havien suposat problemes per alguns conductors i provocat, fins i tot, inundacions de baixos de la zona.
 
Àudio..... 
 
A la part on es farà aquesta rebaixa s'hi posarà també una barana per delimitar la vorera de la calçada.
 
L'ajuntament ja havia substituït fa temps una part del mur, de la barana de pedra per una altra de reixa i havia habilitat un sistema de drenatge a pocs metres del lloc on ara es fa aquesta actuació. 
 
Els treballs, que van començar dimarts, tenen un cost aproximat de 2.500 euros, els duu a terme la brigada d'Obres i Serveis i es preveu que estiguin acabats d'aquí a dos setmanes.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt