Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-06-2019

El guitarrista Vicens Martín ha actuat avui a Balaguer en el marc de la tercera edició de Jazz al pati, la mostra internacional per a joves intèrprets de jazz. Dimecres, el saxofonista Llibert Fortuny va oferir l'espectacle familiar Electro Màgic

El guitarrista Vicens Martín ha actuat avui a Balaguer en el marc de la tercera edició de Jazz al pati, la mostra internacional per a joves intèrprets de jazz.  
 
Martín va passar la seva joventut entre fórmules matemàtiques i pentagrames plens de notes. Les seves lectures preferides eren novel·les de ciència ficció, que devorava mentre escoltava jazz. Passats els anys ha decidit homenatjar aquells escriptors que li van obrir mons nous de fantasia i imaginació composant bandes sonores a les novel·les i personatges amb els que va conviure anys enrere.
 
Xavier Monge, professor de l'Escola Municipal de Música, parla tot seguit de de qui és Vicens Martín i de l'espectacle que ofereix aquest vespre. 
 
Àudio......
 
Dimecres, el saxofonista Llibert Fortuny va oferir l'espectacle familiar Electro Màgic, un concert interactiu adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys mitjançant el qual van poder descobrir la música electrònica i el jazz. Aquest concert de caire familiar era una de les novetats de la mostra d’enguany que va començar dilluns i va continuar dimarts amb diferents audicions escolars per a alumnes de secundària a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. 
 
Després del concert d'aquest dijous, a les vuit del vespre al pati de l'Escola Municipal de Música, la programació continuarà divendres i dissabte, dies en què passaran per la Mostra grups de les tres escoles de música superiors que hi ha a Catalunya, el Taller de Músics, l'ESMUC i el Conservatori del Liceu. També el conservatori convidat d'enguany, el de Perpinyà que serà, precisament, l'encarregat d'inaugurar la mostra demà divendres 7 de juny a les vuit del vespre.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt