Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-06-2019

L'Escola Vedruna de Balaguer oferirÓ el curs vinent un Cicle Formatiu de Grau Superior de Condicionament FÝsic. Es tracta de la primera oferta de formaciˇ professional del centre

L'Escola Vedruna de Balaguer oferirà a partir del curs vinent un Cicle Formatiu de Grau Superior de Condicionament Físic. Aquests estudis capaciten per elaborar, coordinar, desenvolupar i avaluar programes de condicionament físic per tot tipus de persones, en diferents espais de pràctica i estan orientats a la millora de la qualitat de vida i la salut.
 
Per accedir al nou cicle formatiu cal tenir el títol de batxillerat o equivalent, tenir el títol de tècnic de FP, tècnic superior de FP o tècnic especialista o superar les corresponents proves d'accés. 
 
El cicle, amb una durada de dos anys, servirà per obtenir la titulació de Tècnic Superior en Condicionament Físic, estudis indicats per a entrenadors de condicionament físic en gimnasos, centres esportius o instal•lacions aquàtiques; animadors d’activitats de condicionament físic d’hidrocinèsia i per col•lectius especials; entrenadors personals; animadors de la 3a edat o monitors d'aeròbic, fitness aquàtic i activitats afins. 
 
Amb aquesta nova formació, Vedruna Balaguer amplia els seus estudis a Cicles Formatius, ja que actualment disposava d'oferta formativa des de llar d'infants i fins a Batxillerat. Els interessats en els estudis poden adreçar-se a la pàgina web del centre on s'ofereix més informació. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt