Diumenge 22 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-06-2019

L'ajuntament de Balaguer du a terme aquest divendres a les 8 del vespre la Marxa Explorat˛ria per a Dones, una activitat que vol servir per fer una diagnosi dels espais de la ciutat que generen mÚs inseguretats.

La marxa és una de les actuacions que s'inclouen dins de la diagnosi que ha encarregat l'ajuntament de Balaguer i amb la qual es vol saber exactament quina és la problemàtica per tal de posar-hi remei.  En aquest sentit, la finalitat de diagnosticar i analitzar els aspectes socials, físics i funcionals que condicionen la (in)seguritat en l’espai, aplicant una mirada de gènere interseccional i mitjançant un mètode participatiu.
 
Així ho destaca la responsable del projecte, Iolanda Mor.
 
Àudio.....
 
En total participaran en la marxa d'avui 24 dones de totes les edats, un fet que, segons la mateixa Iolanda Mor, farà que l'aportació que pugui fer cadascuna d'elles sigui molt rica.
 
Àudio.....
 
La marxa es durà a terme a partir de les vuit del vespre i s’iniciarà al Molí de l’Esquerrà. Posteriorment, es faran cinc parades més fins arribar a l’estació de tren. A cada parada es generarà un espai de reflexió perquè cada persona participant pugui expressar allò que consideri oportú.
 
Àudio.....
 
La marxa la guiarà el col•lectiu Punt 6, cooperativa de arquitectes, sociòlogues i urbanistes de procedència diversa amb més de deu anys d’experiència local, estatal i internacional.
 
Una altra de les actuacions, que s'ha fet per dur a terme aquesta diagnosi dels espais de la ciutat que generen més inseguretats és el qüestionari on-line obert a tota la població de Balaguer amb el qual s'ha recollit també la informació necessària per decidir, posteriorment, quines accions caldrà dur a terme i poder-les abordar amb eficàcia. 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt