Dijous 20 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-06-2019

L'ajuntament de Balaguer amplia fins dilluns el termini per inscriure's al segon concurs 'Flors als balcons' organitzat en el marc del programa Treball als barris i el projecte Viles Florides.

Així ho destaca la responsable del projecte, Cèlia Camarasa, que també es mostra molt satisfeta de la participació en el concurs d'enguany. Fins aquest matí hi havia inscrits 48 balcons al centre històric, 27 a la part nova de Balaguer i pel que fa a jardins, un total de 26.
 
Àudio......
 
L’objectiu d’aquest concurs és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en  l'augment de la vegetació de Balaguer no només ara sinó durant tot l'any creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.
 
L’any passat el concurs va tenir molta acceptació i, per això, aquest any s'ha fet extensiu a tota la ciutat i s'han inclòs noves categories. S'ha passat de dos a quatre: Balcons Centre Històric, Balcons Balaguer, Jardins i Equipaments públics. 
 
El concurs tindrà lloc la setmana del 17 al 21 de juny i hi haurà un jurat que en farà la valoració. Concretament, es valoraran aspectes com l'harmonia, el color, l'originalitat, el disseny i la varietat d'espècies.
 
Àudio.
 
També des de l'ajuntament tenen previst fer un mapa online o en format paper per facilitar a la ciutadania el recorregut pels carrers on hi hagi balcons i jardins que participen al concurs. 
 
Àudio......
 
Pel que fa als premis per cada categoria, un total de tres en cadascuna d'elles, el primer serà de 150 euros, el segon de 100 i el tercer de 50.
 
Tots els balcons i jardins han de ser visibles des de la via pública.
 
El jurat que avaluarà els diferents jardins i balcons estarà format per membres de l'organització i de fora.
 
L'entrega de premis als guanyadors es farà el 26 de juny a les 20h a la sala d'actes de l'ajuntament. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt