Dijous 20 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-06-2019

El quartet Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà inaugura oficialment avui, a les 20,00 h, la tercera edició de Jazz al pati, la tercera mostra internacional per a joves intèrprets de jazz de Balaguer

El quartet Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà inaugura oficialment avui, a les 20,00 h, la tercera edició de Jazz al pati, la tercera mostra internacional per a joves intèrprets de jazz que va començar el passat dilluns a Balaguer.
 
A banda del Conservatori de Perpinyà, entre avui i demà passaran per la mostra per la Mostra grups de les tres escoles de música superiors que hi ha a Catalunya, el Taller de Músics, l'ESMUC i el Conservatori del Liceu.
 
De les diferents actuacions en parla tot seguit, un dels professors de l'Escola Municipal de Música de Balaguer, Xavier Monge.
 
Àudio…
 
L’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer han organitzat per tercer any consecutiu aquest mostra que va començar dilluns i dimarts amb unes audicions escolars per a alumnes de secundària a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. 
 
Dimecres hi va haver el concert familiar Elcectro Màgic a càrrec del saxofonista Llibert Fortuny i ahir va ser el torn del guitarrista Vicens Martín. 
 
La Mostra “Jazz al Pati” va néixer l’any 2017 amb  la voluntat d’ensenyar als alumnes de l’Escola de Música i a les seves famílies les diferents possibilitats de desenvolupar-se en estudis musicals i, d’aquesta manera, vincular a  alumnes de grau superior de jazz i música moderna de diversos centres d’ensenyament superior dels Països Catalans. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt