Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-06-2019

El quartet Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà va inaugurar oficialment aquest divendres la tercera edició de Jazz al pati. També va actuar Max Villavecchia Trio del Taller de Músics

El quartet Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà ha inaugurat aquest divendres oficialment la tercera edició de Jazz al pati, la tercera mostra internacional per a joves intèrprets de jazz que va començar el passat dilluns a Balaguer.
 
Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà era el conservatori convidat d'enduany. Aquest quartet aposta per una proposta arriscada de música experimental en la qual barreja el jazz amb el rock progressiu i la improvisació. Per a la seva posada en escena mesclen instruments clàssics com ara el clarinet i el clarinet baix amb guitarres distorsionades i sintetitzadors.
 
A banda del Conservatori de Perpinyà, aquest divendres també va actuar Max Villavecchia Trio del Taller de Músics que va resentar el CD “Midstream”. 
Aquest dissabte passaran per la mostra dues escoles més de música superiors que hi ha a Catalunya, l'ESMUC i el Conservatori del Liceu. Concretament, Children from Planets (ESMUC) i Saxplosion (Conservatori del Liceu).
 
L’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer han organitzat per tercer any consecutiu aquest mostra que va començar dilluns i dimarts amb unes audicions escolars per a alumnes de secundària a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. 
Dimecres hi va haver el concert familiar Elcectro Màgic a càrrec del saxofonista Llibert Fortuny i dijous va ser el torn del guitarrista Vicens Martín. 
 
La Mostra “Jazz al Pati” va néixer l’any 2017 amb  la voluntat d’ensenyar als alumnes de l’Escola de Música i a les seves famílies les diferents possibilitats de desenvolupar-se en estudis musicals i, d’aquesta manera, vincular a  alumnes de grau superior de jazz i música moderna de diversos centres d’ensenyament superior dels Països Catalans. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt