Dimarts 12 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-06-2019

Saxplosion del Conservatori del Liceu i Children from Planets del ESMUC, tanquen aquest dissabte la III Mostra internacional per a joves intèrprets 'Jazz al pati' a Balaguer

Aquest dissabte passaran per la mostra dues escoles més per la III Mostra internacional per a joves intèrprets 'Jazz al pati' que es celebra al pati de l'escola de música de Balaguer del 3 al 8 de juny.
 
Aquest dissabte a les 8 del vespre actuaran Saxplosion del Conservatori del Liceu. Els joves saxofonistes Marçal Perramon i Gerard Chumilla encapçalen aquest quintet. “SAXPLOSION” representa la necessitat de mostrar la música que comparteixen dia a dia, principalment a l’ESMuC, lloc on estudien des de l’any 2017. El quintet es completa amb músics i companys també de l’ESMuC: Toni Mora al piano, Brais Lorenzo a la bateria i Tristan Baars al contrabaix. Proposen un concert de temes propis i estàndards de jazz que envolten la seva amistat i les seves vivències com ara viatges, concerts, trobades i sessions…
 
Finalment a 2/4 de 10 de la nit tancarà la mostra Children from Planets del ESMUC. El nou grup del saxofonista alacantí Fran Ramos mescla el llenguatge jazzístic amb els sons flamencs i llatins. Una de les propostes més fresques d’aquesta edició servirà per tancar la mostra de forma festiva i alegre.
 
Ahir divendres va ser el torn del quartet Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà que van inaugurar oficialment la tercera mostra internacional per a joves intèrprets de jazz que va començar el passat dilluns a Balaguer.
 
Liquid Tension Jazz Experiment del Conservatori de Perpinyà era el conservatori convidat d'enduany. Aquest quartet aposta per una proposta arriscada de música experimental en la qual barreja el jazz amb el rock progressiu i la improvisació. 
 
A banda del Conservatori de Perpinyà, aquest divendres també van actuar Max Villavecchia Trio del Taller de Músics que va resentar el CD “Midstream”. Precisament ahir divendres es va atorgar el Premi per a Joves Intèrprets patrocinat per la Fundació Margarida de Montferrato a Javi Garrabella, baixista del grup Max Villavechia Trio del Taller de Músics. 
 
L’Escola Municipal de Música i la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer han organitzat per tercer any consecutiu aquest mostra que va començar dilluns i dimarts amb unes audicions escolars per a alumnes de secundària a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer. 
Dimecres hi va haver el concert familiar Elcectro Màgic a càrrec del saxofonista Llibert Fortuny i dijous va ser el torn del guitarrista Vicens Martín. 
 
La Mostra “Jazz al Pati” va néixer l’any 2017 amb  la voluntat d’ensenyar als alumnes de l’Escola de Música i a les seves famílies les diferents possibilitats de desenvolupar-se en estudis musicals i, d’aquesta manera, vincular a  alumnes de grau superior de jazz i música moderna de diversos centres d’ensenyament superior dels Països Catalans. 
 
 
 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt