Dimarts 07 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-06-2019

L'ajuntament de Balaguer informa als usuaris que remodelarÓ la piscina coberta per oferir un servei de qualitat amb les mÓximes garanties d'˙s i comoditat. La temporada acabarÓ el 15 de juny i tornarÓ el 16 de setembre

L’equipament es troba actualment en males condicions, ja sigui per l’amortització diària, per la capacitat que té d’adaptar-se amb la seva coberta telescòpica a la temporada d’hivern i la d’estiu, per la manca de manteniment específic així com per la seva antiguitat (octubre del 2000). 
 
Per aquests motius es preveu actuar en el sistema mecànic de recollida i tracció de la coberta; substituir les lames de cobriment de la coberta retràctil i atencions puntuals en l’interior.
 
Aquests modificacions tindran una afectació mínima per als usuaris i usos habituals de la instal•lació per la present temporada de la piscina coberta que, tot i això, finalitzarà una setmana abans del previst, el dissabte 15 de juny serà el darrer dia de la present temporada 2018/2019, per tal d’actuar en el sistema mecànic de la coberta telescòpica i garantir la seva obertura de cara la temporada d’estiu. Als usuaris amb abonament mensual en bany lliure i activitats aquàtiques se’ls aplicarà un descompte del 50% en la quota mensual del mes de juny. Als abonats anuals se’ls compensarà amb un abonament d’entrades per la temporada d’estiu 2019. Aquesta s’iniciarà, com de costum, la vigília de Sant Joan, el 23 de juny però es tancarà la instal•lació el diumenge 18 d’agost per tal de poder cobrir els treballs necessaris de substitució de lames de metacrilat que siguin precises de substituir en la coberta retràctil de la piscina. 
 
Pel que fa la nova temporada de la piscina coberta 2019/2020, s'iniciarà una setmana més tard de l’habitual, el dilluns 16 de setembre. És la data prevista de reobertura de l’equipament per tal de poder seguir donant servei als més de 400 usuaris diaris que fan ús de l’equipament. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt