Dimecres 03 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-06-2019

Inici del projecte 'De la MÓ, acompanyament a la Gent Gran' adrešat a les persones majors de 65 anys que visquin a Balaguer. El projecte tÚ l'objectiu de promoure un envelliment actiu de la gent gran

Aquesta setmana s'inicia el projecte 'De la Mà, acompanyament a la Gent Gran', dins del Programa Treball als Barris. Aquest projecte consisteix en promoure un envelliment actiu de la gent gran. 
 
Les figures d’acompanyament a la gent gran realitzaran activitats per potenciar les relacions socials, estimular la memòria, la conversa...  de les persones majors de 65 anys que visquin a Balaguer, preferentment al Centre Històric, tot i que també hi poden participar persones grans d’altres zones de la ciutat. També faran activitats per potenciar l’autonomia o la mobilitat, com pot ser acompanyar-los a  fer la compra del dia a dia o anar a passejar, entre d’altres.
 
En aquest projecte hi pot participar qualsevol persona major de 65 anys. El servei és gratuït i les persones interessades en rebre'l s’han d’adreçar a l’Ajuntament de Balaguer.
 
El projecte De la Mà: Acompanyament a la Gent Gran, tindrà una durada de 6 mesos i suposa per l'Ajuntament la contractació de 5 persones a mitja jornada. Aquestes contractacions subvencionades estan incloses dins del Programa Treball als Barris.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt