Dimecres 23 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-06-2019

Creu Roja La Noguera organitza a partir d'aquest dimecres un Curs de primers auxilis en infants i nadons. L'objectiu del curs és dotar als participants d'uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis.

Creu Roja La Noguera organitza a partir d’aquest dimecres  un Curs de primers auxilis en infants i nadons.
 
L’objectiu principal del curs és dotar als participants d’uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis a un nadó o nen petit, així com ser capaços d’identificar situacions de risc vital i conèixer pautes bàsiques per saber com actuar.
 
El curs compta amb tres sessions que s’iniciaran aquest dimecres dia 12 de juny i continuaran el dilluns dia 17 i dimecres dia 19, en horaris de 19.30 a les 21.30h.
 
Avui es parlarà dels primers auxilis i de pràctiques de suport vital bàsic en nens i lactants. Es tractaran aspectes com la respiració o la reanimació cardiopulmonar.
 
En la segona sessió els temes giraran al voltant de qüestions com l'obstrucció de la via aèria en nens i lactants i l'actuació davant de ferides, ferides infectades: cura i desinfecció, talls, cremades i contusions.
 
I el darrer es tractaran temes com el xoc anafilàctic, les al•lèrgies o les malalties pediàtriques més freqüents: quadres febrils, convulsions en nens/es,  alteracions de la consciència, gastroenteritis, rehidratació correcta i bronquitis / bronquiolitis.
 
El curs es farà al Casal Lapallavacara i anirà a càrrec de Creu Roja La Noguera. De moment el curs compta amb una desena participants i les inscripcions encara es poden fer al web balaguer.cat i tenen un preu de preu de 25 €.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt