Dilluns 16 de Setembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-06-2019

Creu Roja La Noguera realitza un curs de primers auxilis en infants i nadons. El curs dona als participants coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis.

Creu Roja La Noguera ha posat en marxa aquest dimecres  un Curs de primers auxilis en infants i nadons.
 
L’objectiu principal del curs és dotar als participants d’uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis a un nadó o nen petit, així com ser capaços d’identificar situacions de risc vital i conèixer pautes bàsiques per saber com actuar.
 
El curs compta amb tres sessions que han començat aquest dimecres dia 12 de juny i continuaran el dilluns dia 17 i dimecres dia 19, en horaris de 19.30 a les 21.30h.
 
Aquest dimecres en la primera sessió s'ha parlat dels primers auxilis i de pràctiques de suport vital bàsic en nens i lactants. S'han tractat aspectes com la respiració o la reanimació cardiopulmonar.
 
En la segona sessió els temes giraran al voltant de qüestions com l'obstrucció de la via aèria en nens i lactants i l'actuació davant de ferides, ferides infectades: cura i desinfecció, talls, cremades i contusions.
 
I el darrer es tractaran temes com el xoc anafilàctic, les al•lèrgies o les malalties pediàtriques més freqüents: quadres febrils, convulsions en nens/es,  alteracions de la consciència, gastroenteritis, rehidratació correcta i bronquitis / bronquiolitis.
 
El curs es farà al Casal Lapallavacara i és a càrrec de Creu Roja La Noguera. De moment el curs compta amb una desena participants. 
 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt