Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-06-2019

Jordi Ignasi Vidal, d'ERC, serà investit aquest dissabte com a Paer en Cap de Balaguer. Vidal serà investit per majoria absoluta després de guanyar el passat 26 de maig les eleccions municipals amb nou regidors.

Jordi Ignasi Vidal, d'ERC, serà investit demà com a Paer en Cap de Balaguer. Vidal serà investit per majoria absoluta després de guanyar el passat 26 de maig les eleccions municipals amb 9 regidors, els millors resultats d'una formació política a la capital de la Noguera des de la instauració de la democràcia.
 
Vidal serà investit a la sala d'actes de l'ajuntament en el ple de constitució del nou ajuntament, de la nova corporació municipal, que se celebrarà a les 12 del migdia.
 
Vidal ha parlat avui a Ràdio Balaguer del ple de demà i del pròxim que es preveu celebrar, d'aquí a uns 10 dies aproximadament, el ple del que serà el nou cartipàs, en què es definiran, entre altres qüestions, les noves regidories i els seus responsables.
 
Àudio.....
 
Pel que fa a les noves carteres que assumiran els 9 regidors d'ERC, Jordi Ignasi Vidal, parla d'un cartipàs més funcional i transversal, amb més interrelació entre les diferents regidories.
 
Àudio.....
 
Vidal repetirà en el càrrec després que fa quatre anys arribés a l'alcaldia gràcies al pacte d'investidura amb el PSC, un regidor de la CUP i Balaguer Ara Sí. En les eleccions de l'any 2015, els republicans van ser la segona força més votada, per darrera de CiU, tot i obtenir els mateixos regidors. 
A banda, dels nou regidors d'ERC, la corporació municipal dels propers quatre anys estarà formada per 3 regidors de Junts per Balaguer, 3 del PSC, 1 de la CUP i 1 de Balaguer, Ara Sí.
El ple d’aquest dissabte, com sempre, serà retransmès en directe per Ràdio Balaguer.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt