Diumenge 20 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-06-2019

Comencen les votacions del 2n Concurs “Flors als balcons” que aquest any es fa extensiu a tota la ciutat amb noves categories. Del 17 al 21 de juny 109 participants competiran per ser el millor balcó i jardí de Balaguer

Aquest dilluns comença el 2n Concurs “Flors als balcons” organitzat per l’ajuntament de Balaguer dins del programa Treball als barris i el projecte Viles Florides. 
 
A partir d'avui, doncs, comencen les votacions per escollir el millor balcó i el millor jardí entre els 109 participants que, finalment, s'han inscrit al concurs.
 
Durant tota aquesta setmana, del 17 al 21 de juny,  tots els balcons i jardins que hi participen han de ser visibles des de la via pública i hi ha de constar el número correponent.
 
L’any passat el concurs va tenir molta acceptació i, per això, aquest any es fa extensiu a tota la ciutat i s'inclouen noves categories. S'ha passat de dos a quatre: Balcons Centre Històric, Balcons Balaguer, Jardins i Equipaments públics. 
 
Ho detalla tot plegat la responsable del projecte, Cèlia Camarasa, que també explica que des d'avui mateix hi ha disponibles a la consergeria de l'ajuntament uns mapes per facilitar a la ciutadania el recorregut pels carrers on hi ha balcons i jardins que participen al concurs. 
 
Àudio.....
 
Les valoracions les farà un jurat especialitzat, però també hi haurà el premi per votació popular a 'Instagram'. Tots els balcons i jardins a concurs s'han de mostrar, juntament amb el seu número de participant, a la xarxa mitjançant l'etiqueta #2nconcursflorsalsbalcons.
 
Àudio.....
 
L’objectiu d’aquest concurs és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en  l'augment de la vegetació de Balaguer no només ara sinó durant tot l'any creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt