Dimarts 21 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-06-2019

Cloenda de les activitats del programa Educar & Família amb l'espectacle familiar 'El secret de la detectiva Klaus' a càrrec d'Engruna Teatre. Aquest dilluns a les 6 de la tarda a la Biblioteca Margarida de Montferrat

Avui dilluns a les 6 de la tarda, al pati de l'edifici de la biblioteca municipal Margarida de Montferrat de Balaguer, tindrà lloc la cloenda de les activitats del programa Educar & Família amb l'espectacle familiar "El secret de la detectiva Klaus" a càrrec d'Engruna Teatre.
 
Educar & Família és un projecte engegat per la Regidoria de Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer amb  el suport de les AMPA de les llars d’infants municipals i dels mateixos centres educatius i que dona eines als pares, mitjançant la lectura, per a educar els fills, segons explica Núria Arbós, directora de la biblioteca municipal.
 
Àudio......
 
Pel que fa a l’espectacle, 'La Detectiva Klaus' és una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícils! Aquesta vegada, però, no aconsegueix resoldre el secret que amaguen uns objectes i llibres estranys que han arribat a les seves mans...
 
Fent un viatge a través d'alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com la Caputxeta, el Patufet o Hansel i Gretel... els assistents descobriran el veritable secret de la Detectiva Klaus. 
 
Àudios a ràdio a la carat, informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt