Dimarts 22 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

17-06-2019

Balaguer dedicarÓ el programa JOVA d'aquest 2019 a ajudar la brigada municipal en les tasques de millora que habitualment es fan cada estiu en els diferents centres educatius.

Balaguer se suma, un any més, al projecte JOVA, un projecte de la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Balaguer i l’Oficina Jove de la Noguera. La iniciativa consisteix en oferir la possibilitat als joves del municipi de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble, segons explica el responsable de Joventut, Francesc Almira, que destaca també que aquest és el quart any que Balaguer se suma al projecte.
 
Àudio.......
 
El mateix Almira ens ha avançat que els joves participants en el JOVA d'aquest 2019 es dedicaran a ajudar la brigada municipal en les tasques de millora que habitualment es fan cada estiu en els diferents centres educatius.
 
Àudio......
 
A Balaguer el projecte JOVA, està adreçat a Joves d’entre 13 i 16 anys, empadronats o residents al municipi i es realitzarà del 15 al 26 de juliol de 9 a 14 h. Les inscripcions es poden fer al web balaguer.cat
 
Pel que fa a comarca, la major part de municipis que van participar en el projecte JOVA l'any passat repetiran aquest estiu, segons assenyala el responsable de l'Oficina Jove de la Noguera, Marc Terés.
 
Àudio......
 
Segons el mateix Terés, arreu de la comarca les tasques que es fan molt són molt heterogènies.
 
Àudio.....
 
L'any passat van participar en el projecte JOVA més de 200 joves d'arreu de la comarca.
 
Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta, els participants gaudiran, el 4 de setembre, d’una entrada gratuïta a Port Aventura, amb desplaçament inclòs en autocar. 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt