Dimarts 22 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tŔcnica
'L'alimentaciˇ i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

18-06-2019

Balaguer acull la cloenda del Programa Tennis Taula a les Escoles en el que han participat 200 alumnes dels centres educatius de la ciutat

Ahir dilluns 17 de juny, a l’Escola Àngel Guimerà de Balaguer va tenir lloc l’acte de cloenda del segon curs escolar del programa Tennis Taula a les Escoles.

El programa va sorgir l’any passat de l’acord entre el Departament d’Educació i la Representació Territorial de Lleida de Tennis Taula, amb el suport també del Consell Català de l’Esport i la Diputació de Lleida. A l’acte va assistir el Sr. Carles Vega, delegat territorial d'Ensenyament a Lleida, el Sr. Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer, el Sr. Joan Segura, representant territorial de l'Esport a Lleida, el Sr. Francesc Solans, president de la Representació Territorial de Lleida de Tennis Taula, la Sra. Gemma Arrufat, inspectora d'Educació, els directors i directores de les Escoles Gaspar de Portolà, Mont-roig, Àngel Guimerà i La Noguera, a més de diversos representants del CTT Balaguer.

En aquest segon curs les xifres demostren la bona acceptació del Programa TTaE entre les escoles i els clubs. S’han passat dels 323 alumnes del primer curs als més de 800 en aquest, 200 dels quals a Balaguer. De la mateixa manera s’han gairebé duplicat el nombre de clubs de Tennis Taula de la demarcació de Lleida que s’han adherit passant dels 6 als 11 actuals. Però l’aspecte més positiu és el duplicar el nombre d’escoles que han volgut prendre part en el programa que han estat 23 enlloc de les 13 del curs anterior. El programa arribarà al seu màxim quan en el curs vinent tot l’alumnat de 3r i 4t de primària de les escoles amb club a la seva població hi podran participar, esperant poder transmetre els valors del tennis taula a més de 1500 alumnes de les comarques de Lleida.

Tots els estament implicats valoren molt positivament el programa i la seva continuïtat. Des del Departament d’Ensenyament i la RTL s’està treballant per fer un conveni a 4 anys, cosa que posa de manifest el bon impacte d’aquestes sessions entre l’alumnat.

Des de la RTL es vol donar les gràcies a totes les entitats que fan possible aquest programa el qual ha d’apropar aquest integrador esport i els seus valors i habilitats a tot l’alumnat.

Paralel·lament a l’acte de cloenda es va celebrar el 2n Torneig Interescoles de Balaguer, obert a tots els participants del programa TTaE. 25 jugadors i jugadores de les 5 escoles de la ciutat es van aplegar per demostrar els coneixements adquirits durant aquest curs escolar. Els guanyadors van ser:

 

Categoria Femenina

Categoria Masculina

1a. Ritajj Hriti (Gaspar de Portolà)

2a. Yassmine Echchai (Mont-roig)

3a. Marwa Maamri (Àngel Guimerà)

 

1r. Arnau Rojo (Mont-roig)

2n. Joan Clua (Mont-roig)

3r. Izan Mateos (Gaspar de Portolà)

 

 

Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt