Dilluns 24 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-06-2019

Jordi Ignasi Vidal renuncia a ser a la Diputació de Lleida perquè, diu, es deu als balaguerins i balaguerines. Estefania Rufach i Joan Talarn, possibles candidats a presidir l'ens provincial

Els darrers dies es van perfilant els candidats a presidir la Diputació de Lleida. Actualment, són dos els noms que des de l'entorn d'ERC estan sonant per aquest càrrec. 
 
D'una banda, el candidat que fa més dies que apareix a moltes travesses és Joan Talarn. Talarn és alcalde de Bellvís i ja era diputat la passada legislatura, fet que el fa coneixedor del funcionament de la institució. 
 
D'altra banda, també sona el nom d'Estefania Rufach, alcaldessa d'Os de Balaguer. Des d'Esquerra es vol apostar per una dona per ocupar aquest lloc i Rufach s'està posicionant també a les travesses, després que altres noms semblin quasi descartats, com és el cas d'Elisabeth Lizaso, alcaldessa de Camarasa o Pilar Cases, nova alcaldessa de Tremp. 
 
Aquests són els dos noms d'ERC que sonen com a representants del partit judicial de Balaguer. No hi ha, per tant, el nom de Jordi Ignasi Vidal, que, en certa manera, hi ha renunciat perquè, diu, és deu als balaguerins i balaguerines.
 
Ho ha explicat aquest matí en el programa Directe a l'alcaldia de Ràdio Balaguer.
 
Àudio.....
 
Àudios a Ràdio a la Carta, informatius
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt