Dilluns 24 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-06-2019

Finalitza el cicle de xerrades 'QuŔ s'amaga dins les pantalles' per a centres educatius i AMPA de la Noguera

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Pla d'Inclusió Social ha organitzat vuit xerrades "Què s'amaga dins les pantalles" durant el primer semestre de 2019 en diferents instituts i escoles la comarca.  
 
Concretament, s’ha fet a l'IES Ermengol IV de Bellcaire d'Urgell, amb una participació de més 50 alumnes de 3r i 4rt d'ESO; a l'Institut de Ponts, amb l'assistència de més de 30 alumnes de 3r d'ESO; a l'IES Els Planells d'Artesa de Segre adreçada alumnes de 3r i 4rt d'ESO. També a l'Escola de primària Els Planells d'Artesa de Segre, a través del Servei d'Intervenció Socioeducativa dels Serveis Socials i l'AMPA de l'escola, amb l'assistència de més de 25 mares i pares; a l'AMPA de l'Escola Joan Ros i Porta de Menàrguens amb l'assistència de més de 10 pares i mares; a l'IES Ciutat de Balaguer a través de l'AMPA, amb la participació de més de 25 pares i mares; i a l'Escola Ramon Gombal de Penelles, també a través de l'AMPA, amb la participació de més de 20 pares i mares. 
 
Aquestes xerrades van a càrrec d'Aspid, i s’adrecen a les famílies amb l'objectiu d'explicar què són les addiccions a les noves tecnologies i com es pot actuar per prevenir-les. Serveix també per conscienciar tant pares i mares com fills i filles dels avantatges i dels perills de l'ús de les noves tecnologies com videojocs, jocs d'atzar en línia, apostes, xarxes socials, mòbils, ordinadors, etc. 
 
 
El Pla d’Inclusió Social de la Noguera preveu continuar oferint aquestes xerrades, que formen part del Catàleg d’activitats de la Mesa de Salut Jove de la Noguera, i que poden sol·licitar tots els centres educatius i AMPA de la Noguera. Podeu consultar el catàleg complet a: https://sites.google.com/xtec.cat/cataleg-mesa-salut-noguera/inici
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt