Dimarts 22 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-06-2019

Balaguer treu a licitació el contracte per a l'adquisició d'un vehicle nou per al Servei d'Esports. L'ajuntament Balaguer ha encarregat també l'elaboració d'un informe d'avaluació d'eficiència energètica de l'edifici del Teatre Municipal

L'ajuntament de Balaguer ha tret a licitació el contracte per a l'adquisició d’un vehicle nou (furgó) per al Servei d’Esports.
 
Es tracta d'un vehicle molt necessari, segons explica el Paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal, que assenyala que des que van entrar a govern s'ha renovat una part del parc de vehicles municipals.
 
Àudio…….
 
El nou furgó servirà per al bon desenvolupament de les activitats del Servei d’Esports i el valor estimat del contracte 15.900,00 euros sense IVA.
 
També recentment l'ajuntament de Balaguer ha encarregat l'elaboració d'un informe d'avaluació del Teatre Municipal de Balaguer en què hi ha de constar la inspecció tècnica d'edificis, 
el certificat d'eficiència energètica de l'edifici, registrat a l'ICAEN i un certificat d'accessibilitat.
 
L'informe s'encarrega per de poder complir amb l’exigència de documentació que figura en l’article 12 del Reial Decret 616/2017, de 16 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a projectes singulars d’entitats locals que afavoreixin el pas a una economia baixa en carbó en el marc del programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020. 
 
Àudio.....
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt