Dilluns 24 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-06-2019

L'ajuntament de Balaguer estÓ ultimant obres com el carrer de Santa Maria o el gual al carrer de la Banqueta. D'altra banda renovarÓ en dues fases la fašana de totxo d'un total de 96 nÝnxols del cementiri nou.

L’ajuntament de Balaguer està ultimant obres com el carrer de Santa Maria o el gual al carrer de la Banqueta.
 
D'altra banda, l'ajuntament de Balaguer renovarà en dues fases la façana de totxo d'un total de 96 nínxols del cementiri nou. 
 
Els treballs els duu a terme l'empresa Cases de Ponent i fa poc dies, tal com els vam avançar, va començar la primera fase en la qual s'actuarà en un total de 48 nínxols amb un pressupost de 23.000 euros. 
 
Àudio…….
 
En pocs dies, d'altra banda, estaran totalment enllestides les obres de millora del carrer de Santa Maria. La data fixada per al termini dels treballs és el 15 de juliol però l'obra es podria donar per finalitzada abans, segons explica el Paer en CAP, Jordi Ignasi Vidal, que assenyala que el projecte ha pogut avançar al ritme previst, ja que no s'han trobat massa entrebancs a diferència del que va passar quan es va fer el carrer de la Botera.
 
Àudio…. 
 
Pel que fa al pàrquing d'autocaravanes, ja està totalment enllestit perquè es pugui posar en marxa però s'està a l'espera del vist-i-plau de la CHE.
 
Així mateix, a finals de la setmana que ve també podria estar enllestit el projecte per fer un nou gual al Carrer de la Banqueta, és a dir, una rebaixa de la vorera que permetrà desaiguar les aigües que s'acumulen en aquest carrer en cas de pluges intenses. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt