Dimarts 22 d'Octubre
del 2019



Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram







Jornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.






Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

21-06-2019

Dissabte, 6 de Juliol l'Associació de Comerciants de Balaguer ACB celebra la 5a edició de l'Open Night ACB a Balaguer #ONB19, que esdevé la festa del comerç per excel·lència de la part nova de la ciutat.

Comerços, restaurants i serveis de la capital de la Noguera obriran els seus establiments en horari nocturn, oferint descomptes, activitats, tallers, actuacions i diversos sorteigs per tots els seus participants.
 
Durant gran part de la nit tindran  lloc diferents actuacions als carrers. 
 
Les activitats es concentraran en quatre carrers de la part nova de la ciutat i des de l'associació de comerciants han preparat moltes activitats per animar la vetllada com exhibicions de ball i dansa, animacions i música en viu, atraccions i  tallers per a nens, dj's, barres i barbacoes en diferents indrets.
 
Aquest any es podrà gaudir d'un mercat de productes artesans, amb parades i atraccions de caire gastronòmic, artesanal i ecològic per a petits i grans.
 
Aquesta edició de l'Open Night començarà dissabte a les 10 de la nit i els establiments allargaran el seu horari de venda al públic fins a les 3 de la matinada. 
 





Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt