Diumenge 07 de Juny
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

25-06-2019

A partir d'aquest dimarts l'ajuntament organitza un any mÚs les activitats d'estiu per les vacances escolars. El Triaesport, el Camp Base, l'In&out, el Temps Afegit, l'Art Estiu i el PetitArt son algunes de les propostes

L'ajuntament de Balaguer organitza un any més les activitats d'estiu per les vacances escolars. Aquestes han començat aquest dimarts en els diferents equipaments.
 
Es tracta del Triaesport, el Camp Base, l’In&out, el Temps Afegit, l’Art Estiu. Un format d’activitat lúdica d’estiu adreçada a infants d’educació Infantil. 
 
Des de l’àrea de Cultura i Ensenyament cal destacar la novetat de Petit Art Estiu. Un nou format d’activitat lúdica d’estiu adreçada a infants d’Educació Infantil. Es tracta d’una adaptació de les activitats incloses al programa Art Estiu per als infants que han cursat P3, P4 i P5, seguint el mateix centre  d’interès i treballant els mateixos àmbits temàtics com són la psicomotricitat i l’expressió corporal, les arts plàstiques, jocs i cançons i descoberta de l’entorn, entre d’altres.
 
El centre d’interès que conduirà tota l’activitat del Petit Art i Art estiu és EL LABORATORI DE LES PROFESSIONS i cada setmana estarà protagonitzada per una professió, enfocant les diferents activitats a aquest tema. Pel que fa a la primera professió, aquesta primera setmana els participants seran musics i coneixeran amb els professors de l'escola de música els diferents instruments musicals de l'escola, a més faran diferents tallers i audicions.
 
De moment aquesta primera setmana participen una trentena de nens i nenes, tot i que a partir de la vinent s'espera prop d'una vuitantena repartits entre Petit Art i Arts estiu.
 
Pel que fa al Triaesport, el Camp Base, l’In&out i el Temps Afegit,  configuren el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars. També aquest any, per segona vegada, s'ha editat un llibret amb tota l'oferta. 
 
Pel que fa a les estades infantils, aquest any es faran al llar d'infants El Patufet i estan adreçades a nens i nenes de 0 a 2 anys amb servei de menjador inclòs.
 
Per als més joves també aquest any s'ofereix el taller arqueològic Cota Zero al Castell Formós. 
 
També destaca el gran ventall d’activitats obertes a la població de Balaguer, i amb  les quals es busca el referent, no només lúdic de l’activitat física, sinó el fet de conscienciar la població de la dinàmica i l’hàbit constant de l’activitat física com un element quotidià i diari. Així doncs, els dilluns es continuarà amb les caminades populars; els dimarts amb el zumba a la plaça del morter; els dimecres amb l’stretching i el fitness de manteniment a les piscines del poliesportiu i els dijous amb l’Aquagym a les piscines del Secà, totes elles activitat gratuïtes.
 
Les inscripcions per als diferents torns es poden fer a la regidoria d’Esports i a a l’IMPIC i com sempre també a la web de l’Ajuntament.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt