Dilluns 13 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-07-2019

L'escola FEM MÚSICA de Balaguer ha programat per aquest dimecres a 2/4 de 6 de la tarda un espectacle gratuït i obert a tots els públics, es tracta de la representació de l'Òpera 'El rei que no tenia sentiments'.

En el marc de l'Escola d'Estiu per a mestres de música que té lloc l'escola FEM MÚSICA de Balaguer durant els dies 9 i 10 de juliol, s'ha programat per aquest dimecres la representació de  l'Òpera 'El rei que no tenia sentiments', un espectacle musical gratuït i obert a tots els públics. 
 
Aquesta és la història d’un rei que no tenia sentiments. Una nit, mentre dormia, els va perdre i, quan va llevar-se, ja no podia sentir ni l’alegria, ni la tristesa, ni l’odi, ni la por, ni la fe, ni l’amor.
 
Com que el metge no sabia què fer, els nobles de palau van decidir avisar els especialistes en cadascun d’aquests sentiments: el joglar per a l’amor, els capellans per a la fe, els pallassos per a l’alegria, les bruixes per a la por, les ploraneres per a la tristesa i els soldats per a l’odi.
 
D’aquesta manera el rei va anar recuperant els sentiments que havia perdut...
 
La representació començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la mateixa escola, situada a la Plaça Lluís Companys numero 2 de Balaguer. L'espectacle tindrà una durada de 30 minuts i l'entrada és lliure.
 

L' escola de música "Fem Música" també va organitzar aquest dimarts al vespre a l’Església de Sant Domènec de Balaguer, un concert a càrrec de membres del grup AIRÚN, amb música medieval catalana, música d’arrel de la mediterrània i composicions pròpies. 

 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt