Dilluns 28 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-07-2019

Els grups de la CUP i el PSC a l'ajuntament de Balaguer diuen que faran una oposició constructiva però també crítica, si és necessari, amb la tasca del govern. També els dos partits critiquen novament l'increment de la massa salarial.

Els grups municipals de la CUP i el PSC a l'ajuntament de Balaguer diuen que faran una oposició constructiva però també crítica, si és necessari, amb la tasca de l'equip de govern d'ERC, que té la majoria absoluta. 
 
Des de la CUP, el regidor Josep Maria Colea, ha dit avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, que seguiran la mateixa línia de la passada legislatura donant suport a les coses que creguin beneficioses per Balaguer i criticant aquelles que, segons ells, no ho siguin.
 
Àudio......
 
Respecte a les propostes que apuntava ara el regidor, Colea ha recordat que alguns dels punts del pacte d'investidura de l'any 2015 com la posada en marxa novament de l'Escola Taller, uns pressupostos participatius o la borsa de treball de l'ajuntament, no s'han complert.  Tampoc s'han aplicat les mesures pactades quan la CUP va donar suport al pressupost del 2018 com, per exemple, subvencionar l'IBI a les famílies que tenen necessitats, ajudes per adquirir medicaments o la tarifació social de les escoles municipals.
 
Colea també s'ha mostrat escèptic pel que fa a una actitud de diàleg i consens per part de l'equip de govern amb les forces de l'oposició. Segons ha dit, durant aquesta legislatura "només ho han fet que n'han tingut la necessitat".
 
D'altra banda, Colea també ha reiterat avui les crítiques del dia del ple del cartipàs al respecte de les retribucions dels membres de l'equip de govern. Ha parlat d'una puja anual del 26,5 % de la massa salarial i també d'increments de sous com, per exemple, el del paer en cap.
 
Àudio.....
 
Per la seva banda, el regidor del PSC, Carlos Garcia, també ha dit que donaran suport als projectes amb què estiguin d'acord i mostraran la seva disconformitat amb els que no. També Garcia ha reiterat que el grup socialista serà la veu a l'ajuntament dels ciutadans no independentistes.
 
Àudio
 
Respecte a les retribucions de l'equip de govern, Carlos Garcia també ha dit que l'increment de la massa salarial és innecessari i ha assenyalat hi ha un excés i que a l'ajuntament de Balaguer sempre s'havia funcionat amb menys dedicació,  amb no tants regidors dedicats a tasques de govern.
 
Àudio.....
 
Carlos Garcia també ha fet aquestes declaracions avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt