Dimarts 22 d'Octubre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 17 d'octubre.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

12-07-2019

Balaguer celebra aquest cap de setmana la 35a edició de la Transsegre amb la inscripció de 244 barques. A banda de la baixada pel riu hi ha previstes activitats paral•leles com les actuacions musicals al parc de la Transsegre.

Balaguer celebra aquest cap de setmana la 35º edició de la Transsegre amb la inscripció de 244 barques, la majoria, un 70 %, procedents de fora, sobretot de la província de Barcelona, segons ha explicat avui a Ràdio Balaguer, la presidenta de la Transsegre, Gemma Guarné. La mateixa Guarné ha destacat que totes les embarcacions han d'estar fetes de forma casolana i es premiaran les més originals. 
 
Pel que fa als recorreguts, seran els habituals després que en l'anterior edició s'hagués d'escurçar la segona etapa per la gran quantitat d'aportació d'aigua del riu durant la primavera, que va impossibilitar dur a terme la neteja prèvia. 
 
La baixada de demà a la tarda tindrà lloc entre Camarasa i Sant Llorenç. Se sortirà puntualment de Camarasa a les tres de la tarda i l'arribada es tancarà també de forma puntual a la platgeta de Sant Llorenç a les vuit de la tarda. Diumenge al matí, com és habitual, la sortida es farà del partidor de Gerb a dos quarts d'onze en direcció a Balaguer. 
 
Des de l'organització demanen als participants, uns 2.000 tripulants, que durant les baixades mantinguin una actitud de responsabilitat i no beguin alcohol i de civisme i respecte amb el medi ambient. 
 
Paral•lelament a les baixades, l'organització ha preparat com és habitual activitats paral•leles. Aquest divendres amb les actuacions l'escola de Gimnàstica Rítmica de Balaguer i de diferents Dj's triats als concurs de DJ's i el DJ nacional Oscar Aguilera, i demà dissabte la gran festa nocturna, enguany amb els grups Buhos i Hey! Pachucos. 
 
Buhos és un grup de rock de Calafell amb 8 discs a la seva discografia que es va fer popular en fer algunes cançons del Barça per alguns programes de ràdio i tv. Hey! Pachucos és un grup de versions que es va formar l'any 2009 al Bages. La festa del dissabte nit acabarà com els darrers anys amb una nova sessió de dj's. 
 
La Transsegre arriba aquest any a la seva 35a edició i s'han confeccionat dues samarretes dissenyades pel balaguerí, Arnau Torrente, que també ha dissenyat el cartell d'aquesta edició. 
 
Per fer més difusió de la festa s'ha posat en marxa el hashtag #transsegre2019 per tal que siguin els mateixos fans de la festa els qui la donin a conèixer més enllà de les terres de ponent. 
 
TRANSSEGRE 2019 -35a EDICIÓ
 
Divendres 12 de juliol
 
22:00h – Actuació de ball de l’escola de dansa LA XEMENEIA DE BALAGUER i l’escola de GIMNÀTICA RITMICA DE BALAGUER
00:00h – DJ’S
o DJ’S TGSN (Finalistes del concurs de DJ’S)
o DJ’S SUGUS (Guanyadors del concurs de DJ’S)
o DJ NACIONAL OSCAR AGUILERA
 
Dissabte 13 de juliol
 
9:00h – Inici de les verificacions al Parc de la Transsegre
14:00h – Finalització de verificacions
15:00h a 17:30 – Sortida des de Camarasa fins Sant Llorenç de Montgai
20:00h – Tancament d’arribades de les barques a Sant Llorenç
22:00h – Actuació del grup de versions FORREST BAND
00:00h – Espactacle de foc i llums representada per CHECK I BÈSTIES FERESTEGUES DE BALAGUER
01:00h – Actuació del grup BUHOS
02:45h – Actuació del grup de versions HEY PACHUCOS
05:00h – Sessió de DJ’S LOS DEL POBLE
06:00h – FI
 
Diumenge 14 de juliol
 
10:30h a 12:30 – Sortida de les barques des de Gerbfins a Balaguer
14:00h – Final arribades i entrega de premis al Parc de la Transsegre
14:30h – Mascletada final , FI FESTA
 
 
 
 
 
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt