Dilluns 18 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

15-07-2019

Finalitzen les obres del carrer de la Banqueta perquè l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses.

La setmana passada van quedar enllestides les obres del carrer de la Banqueta perquè l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses. Tot i això, per donar l'obra per acabada del tot encara manca posar una barana d'uns 25 metres que delimiti el què és la vorera de la calçada, una barana molt similar a la que hi ha a la passarel·la peatonal en direcció a la plaça del Jutge.
 
Així ho explica tot seguit el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal.
 
Àudio. 
 
Les obres han consistit en una rebaixa de la vorera i la substitució d'una part del mur de pedra per una barana, per intentar que el màxim d'aigua possible vagi cap al riu en cas de pluges fortes. D'aquesta manera s'evitaran les acumulacions hídriques, que en episodis puntuals havien suposat problemes per alguns conductors i provocat, fins i tot, inundacions de baixos de la zona. Segons explicava també Vidal fa uns dies a Ràdio Balaguer, els treballs no solucionaran del tot el problema en cas d'un aiguat intens com el del setembre de l'any 2016 però sí que mitigaran els efectes.
 
Els treballs els ha dut a terme la brigada d'obres de l'ajuntament de Balaguer i el cost ha rondat els 2.500 euros.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt