Dijous 05 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-07-2019

Continua aquesta setmana l'activitat anomenada 'El laboratori de les professions' en el marc de l'Art Estiu i el Petit Art Estiu. L'ofici de la setmana és el de brodadora i brodador i per aquest motiu els nens han rebut la visita de la Gemma Balagueró.

Continua aquesta setmana l'activitat anomenada "El laboratori de les professions" en el marc del Petit Art Estiu, una iniciativa adreçada a infants que hagin cursat P3, P4 i P5 i que cada setmana està protagonitzada per una professió. 
 
Aquesta setmana el laboratori està dedicat a l'ofici de brodadora i brodador i ahir els nens i nenes van rebre la visita d'una brodadora de Balaguer, la Gemma Balagueró. Ens ho ha explicat la mateixa Imma Montoliu, que també és directora de lleure del Petit Art Estiu. 
 
Àudio. 
 
Fins ara els participants a l'Art Estiu i el Petit Art Estiu han pogut conèixer els oficis de músics, arqueòlegs i jardiners i pagesos. 
 
L’objectiu del Petit Art Estiu és introduir als infants a totes les activitats artístiques, potenciant les diferents disciplines i cercant la part més lúdica de totes elles. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt