Dijous 05 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-07-2019

Finalitzen les obres del carrer Santa Maria, que divendres ja es va obrir al trànsit. S'ha renovat el paviment i tots els serveis de xarxa d'aigua i clavegueram i aquest dijous es preveu fer l'acta de recepció de l'obra

L’ajuntament de Balaguer ha finalitzat les obres del carrer Santa Maria. Els treballs van començar el passat mes de febrer i el carrer va quedar obert al trànsit divendres passat, segons explica el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que també assenyala que aquest proper dijous es preveu fer l'acta de la recepció d'aquesta obra.
 
Àudio. 
 
L'ajuntament de Balaguer va adjudicar el mes de gener aquesta obra a l'empresa Inmobles Shopping 2016 SL que ha fet l'arranjament del carrer Santa Maria, en el tram comprès entre el carrer de la Botera i el carrer dels Arços. Els treballs, amb un pressupost de 150.000 euros, han consistit en la renovació del paviment i de tots els serveis, xarxa d'aigua i clavegueram. 
 
Aquest era un dels primers projectes grans del pressupost de 2018 al qual el consistori va donar llum verda i que ha format part de les obres subvencionades per la taxa turística. 
 
També s'ha obert al públic la plaça Ollé Pinell, ubicada a la mateixa zona. 
 
Pel que fa al pàrquing d'autocaravanes, ja està totalment enllestit perquè es pugui posar en marxa però s'està a l'espera del vist-i-plau de la CHE.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt