Dijous 05 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

18-07-2019

Balaguer fa una anàlisi dels contenidors de la ciutat per saber si cal augmentar la freqüència de pas dels camions de la recollida selectiva. Tampoc es descarta una campanya per millorar el reciclatge

Els cinc agents cívics (quatre noies i un noi) contractats per l'ajuntament de Balaguer a través del programa Treball als barris faran durant els propers mesos un estudi exhaustiu dels diferents contenidors de la ciutat per tal de tenir informació sobre el seu estat, si hi ha escombraries al voltant i de quin tipus són, si hi ha voluminosos i si hi ha brossa barrejada.
 
Així ens ho ha explicat aquest matí una de les responsables del projecte, Cèlia Camarasa, que també destaca que per dur a terme aquest estudi s'ha dividit la ciutat en vuit zones.
 
Àudio......
 
Amb aquest estudi es vol posar remei també al fet que en algunes illes de contenidors hi ha moltes deixalles al voltant, és a dir, que no es dipositen al seu interior. L'anàlisi dels propers mesos determinarà si això passa per una actitud incívica dels ciutadans o perquè els contenidors ja estan plens en el moment en què els veïns i veïnes van a llançar les escombraries. En cas que sigui aquest el motiu, des de l'ajuntament demanaran que s'incrementi la freqüència de pas dels camions de la recollida selectiva.
 
Àudio......
 
L'objectiu de tot plegat és saber cap on caldrà enfocar una possible campanya de conscienciació perquè la ciutadania recicli cada cop més, ho faci de manera correcta i els dies i horaris que corresponen.
 
Àudio.....
 
Recordem que a principis de mes els agents cívics ja van dur a terme una campanya d'informació dels nous horaris de recollida del cartró als establiments del centre històric després que s'havia detectat un cert desordre a l'hora de deixar sobretot el cartrons i el paper a la plaça del Mercadal. 
 
Recordem que cada comerç, de dilluns a divendres, ha de dipositar els cartrons entre les 9.30 h i les 9.45 h del matí al punt de recollida establert a la plaça del Mercadal. Només poden deixar el cartró i el paper davant dels seus establiments els comerços del carrer de La Banqueta, del carrer del Pont, del Portalet i de la plaça del Pou.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt