Dimecres 22 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

31-07-2019

El grup del PSC a l'ajuntament de Balaguer reitera que amb la construcció d'un pavelló poliesportiu al barri del Secà disminuirà la qualitat de vida de la zona perquè desapareixerà l'única pista que hi ha en tota la ciutat d'ús lliure.

El regidor del PSC a l'ajuntament de Balaguer, Carlos Garcia, reitera que amb la construcció d'un pavelló poliesportiu al barri del Secà disminuirà la qualitat de vida del d'aquesta zona perquè desapareixerà l'única pista que hi ha en tot Balaguer d'ús lliure. 
 
Són declaracions del regidor aquest matí en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 
Àudio. 
 
Per mantenir la pista, els socialistes estan d'acord amb la proposta que va fer el grup de Junts per Balaguer, que ha plantejat fer el pavelló al costat del col•legi La Noguera, amb la qual cosa es podria eliminar el sòl industrial que hi ha en aquell indret.
 
Àudio. 
 
D'altra banda, Garcia aplaudeix que l'actual equip de govern vulgui acabar les obres de millora de la plaça de Sant Domènec tot i que demana que, en la mesura del possible, es mantingui el projecte inicial que es va dissenyar en l'època de l'alcalde Miquel Aguilà.
 
Àudio. 
 
Entre altres qüestions, Garcia també s'ha mostrat a favor del Pla intern d'Igualtat entre homes i dones de l'ajuntament de Balaguer. Diu que ja és hora de prendre's en serio aquest tema encara tot i que lamenten que en el Pla no s'hagi tingut en compte, per exemple, el col•lectiu LGBTI.
 
Àudio. 
 
Àudios a: Ràdio a la carta, informatius
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt