Dimarts 10 de Desembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-08-2019

Tècnics de medi ambient i tècnics de l'ajuntament van visitar aquest divendres les torres d'il·luminació del Camp d'Esports de Balaguer per decidir la nova actuació per evitar l'atrapament de cigonyes.

Aquest divendres s'ha dut a terme la visita al camp de futbol de Balaguer per part dels tècnics de medi ambient de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i els tàcnics de l'ajuntament per mirar de trobar una solució definitiva al problema de les cigonyes a les torres d'il•luminació del camp de futbol. 
 
Durant la visita, els tècnics han visitat les torres i han pres una nova decisió per intentar que les cigonyis no s'aturin en aquests equipaments. La nova proposta consisteix en mantenir l'estructura que permet dur a terme les reparacions d'aquestes torres amb seguretat, però cobrint-la amb una superficie que tingui pendent, dificultant l'aturada i la possibilitat que els animals hi dipositin materials per fer els nius. 
 
Fins ara s'han dut a terme tres tipus d'actuacions que no han donat el resultat esperat. La primera, donar més alçada a la caixa de registre i instal.lar un caputxó; la segona, la instal.lació de cintes metàl.liques i la tercera, uns punxons dissuassoris.
 
L'actuació es durà a terme després que els Bombers i Agents Rurals van alliberar la setmana passada novament una cigonya que havia quedat atrapada en una de les torres d'il•luminació del camp de futbol de Balaguer. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt