Dissabte 15 d'Agost
del 2020



Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram



Les ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram












Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

07-08-2019

El 16Ŕ seminari de postgrau Cervera-JordÓ de m˙sica oferirÓ un any mÚs una audiciˇ a Balaguer. SerÓ aquest dimecres 7 dĺagost a les 5 de la tarda al Teatre Municipal.

Ahir va començar a Lleida el 16è seminari internacional de postgrau Cervera-Jordà de música. Tot i que el curs es desenvolupa majoritàriament a la capital del Segrià, també es trasllada a altres punts del territori com, per exemple, la ciutat de Balaguer, on avui hi ha una audició. Abans, però, que els participants actuïn aquesta tarda al Teatre Municipal faran un recorregut per alguns indrets de la Noguera com, per exemple, el Monestir de les Avellanes. Ens ho comenta tot seguit la pianista Marta Mesalles, una de les protagonistes de l'actuació que tindrà lloc avui a Balaguer, que també ens explica que el seminari, a banda de músics, també compta amb convidats d'altres disciplines.
 
Àudio.....
 
El Cervera-Jordà és un seminari que s’ha convertit en tot un clàssic estiuenc en les modalitats de piano solista, piano a duo, composició, guitarra i compta amb un total de 15 alumnes d’arreu de l’estat espanyol.
 
Àudio....
 
Tots ells, amb Marta Mesalles com a convidada, ofereixen avui una audició al Teatre Municipal de Balaguer a les 17 h. Es tracta d'una mostra del treball dels alumnes que es complementarà amb una conferència a càrrec de Mercè Carreras.
 
Àudio......
 
La resta de recitals del curs, que s'allargarà fins al 13 d'agost, tindran lloc a diferents espais de la ciutat de Lleida com l’Aula Magna de l’IEI, l’Espai Pepita Cervera, el Club de Tennis Urgell o la Seu Vella. 
 
La setzena edició del Seminari Internacional de Música Cervera-Jordà es va inaugurar ahir a la tarda a la sala d’actes de la Diputació amb la dissertació Hector Berlioz: La revolución de la orquesta. La cloenda tindrà lloc a la seu d’Els Armats de Lleida amb la glossa final de Josep Àngel Comes.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius

 




Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt