Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-08-2019

Finalitzen al pavelló 1r d'Octubre de Balaguer les obres de reforma i substitució parcial del parquet. Des de la regidoria d'esports es demana al usuaris una sèrie de mesures per mantenir en bon estat el nou parquet.

L’obra de substitució al pavelló 1r octubre de la superfície malmesa i la conseqüent actuació de polir i envernissar arriben a la seva fi segons els terminis establerts i la setmana vinent es podran iniciar els entrenaments per la temporada esportiva 2019/2020.
 
Des de la regidoria d'esports de l'ajuntament s'ha demanat als responsables i tècnics dels clubs amb pràctica esportiva al pavelló 1r octubre, la implicació de  totes les parts per a mantenir en bones condicions la superfície. 
 
Per tot això es demana una sèrie de mesures al personal laboral de l’Ajuntament, els esportistes, entrenadors i la resta de cos tècnic que pugui fer ús de l’equipament.
 
- Imprescindible el canvi de calçat per entrar a pista, substituint el calçat de carrer per un d’específic esportiu i que eviti de retenir elements abrasius a les soles, per la superfície de joc.
 
- Evitar les soles de les sabatilles de goma negra; desgasten i marquen la superfície de forma exagerada.
 
Recordem que les obres que van començar a principis del passat mes de juliol, consistien en la reforma i substitució parcial de la superfície de joc del poliesportiu que es va veure malmesa per la inundació que va patir la instal•lació durant el sinistre del passat 2018 en què les canaleres de conducció de l’aigua pluvial es van malmetre, afectant el sòl de l’equipament.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt