Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pāgina a Facebook Pāgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-08-2019

Gemma Vilarasau, regidora d'esports a la Paeria de Balaguer serā la nova 'Assessora de Relacions amb Entitats i Associacions' a la Diputaciķ de Lleida. Vilarasau compaginarā els dos cārrecs encara que el seu sou serā de la Diputaciķ.

La regidora de l’ajuntament de Balaguer Gemma Vilarasau de ERC ocuparà el lloc de treball de personal eventual com 'Assessora de Relacions amb Entitats i Associacions' a la Diputació de Lleida. El  president de la diputació de Lleida Joan Talarn va signar el decret de nomenament del càrrec el passat dia 5 d’agost i s’ha fet públic aquest dimecres al Butlletí Oficial de la Província de Lleida.
 
Gemma Vilarasau que ocupa la cartera d'Esports, Joventut, Infància i és a més la segona tinent d’alcalde a la Paeria de Balaguer, compaginarà els dos càrrecs encara que el seu sou serà de la Diputació segons va avançar fa uns dies el Paer en Cap Jordi Ignasi Vidal.
 
A més de Gemma Vilarasau, també s’ha nomenat al republicà Josep Maria Vidal alcalde de Llavorsí com 'Assessor en Matèria de Politiques per a les Comarques del Pirineu'.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt