Dilluns 18 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

19-08-2019

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers, segons publica el diari Segre. L'alcalde de Balaguer diu que la comparativa s'hauria de fer tenint en compte factors com la superfície o l'antiguitat dels immobles

El rebut mitjà de l'IBI urbà a Lleida varia força entre municipis molt propers a la demarcació de Lleida, segons publica avui el diari Segre.
 
El rotatiu afirma, d'acord amb les dades del cadastre corresponents a l'any passat, que les diferències entre pobles de la mateixa comarca poden arribar a superar el 200 %. 
 
Els imports mitjans més cars de Lleida se situen a Les, Prullans, Térmens i Benavent de Segrià, seguit de Balaguer, que és la capital més cara amb 450,63 euros, segons el diari Segre.
 
Al respecte, el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, tot i ser conscient que el de la capital de la Noguera, és un IBI alt i que per això durant la passada legislatura va quedar congelat, diu que el coeficient per calcular l'IBI no és dels més alts i que per fer els càlculs i les comparacions amb altres municipis s'han de tenir en compte factors o paràmetres com la superfície, el valor o l'antiguitat dels diferents pisos. 
 
Àudio....
 
Un altre dels factors a tenir en compte per justificar un determinat IBI, segons Vidal, són els serveis que s'ofereixen en cada municipi.
 
Àudio......
 
El paer en cap, d'altra banda, ha avançat que de moment no es plantegen una puja de l'IBI i que aquesta la podrien estudiar o no en funció de l'evolució econòmica dels propers mesos.
 
Àudio.....
 
L'import mitjà del rebut de l'Impost de Béns Immobles més barat és, segons també el diari Segre, el de Sant Esteve de la Sarga, amb 44,54 euros.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt