Dilluns 20 de Gener
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

20-08-2019

Més participació, més nivell i més èxit que mai. Això és el que s'espera per al proper dissabte 24 a la capital de la Noguera en el mac de la 14a EDICIÓ triatló muntanya i 2a edició del quadratló

La prova del dissabte en la modalitat de muntanya coincidirà amb el campionat de Catalunya de triatlons de muntanya. El circuit traçat pels organitzadors de la prova, l’Ajuntament de Balaguer i el Club Esportiu pedala.cat, repetirà el recorregut de BTT de l’edició anterior. 
 
La prova de Balaguer està considerada una de les més dures i tècniques a nivell de BTT tot i la curta distància del recorregut. 
 
La modalitat del auadratló serà una prova puntuable per la Copa del Món de Quadratló, en què només 10 seus ostenten aquest títol honorífic. La bona predisposició i acceptació en la seva primera edició, la del 2018, ha fet que per la present s’hagin duplicat el nombre de participants i a hores d’ara ja tinguin les 50 places cobertes en la modalitat amb kayac. 
 
Les diferents proves començaran a l’embassament de St. Llorenç, amb el tram de natació; continuaran amb el circuit de BTT o de carretera en el quadratló, tots dos de 22 km de recorregut total, amb una duresa important i uns paratges agradables que cobriran les poblacions de St. Llorenç, Gerb i Vilanova fins arribar a Balaguer, i seguir amb la part de piragua (Quadratló) al riu Segre i concloure la prova amb el clàssic circuit urbà per la bultra del Segre.  
 
S’espera cobrir totes les places disponibles en cada una de les modalitats i que una edició més, Balaguer esdevingui un referent nacional en l’organització d’aquests actes. 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt