Dijous 20 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-09-2019

L'ajuntament de Balaguer inicia les obres de millora d'un tram de vorera al carrer Noguera Pallaresa. Es tracta del tram entre els carrers CadÝ i Urgell i l'obra es preveu que estigui enllestida en dos mesos.

Aquest dilluns s'han inciat les obres de millora d'una vorera al carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Es tracta del tram comprés entre els carrers Cadí i Urgell. 
 
L'actuació es du a terme dins del programa 'treball i formació', integrat actualment per 3 persones, i consistiran en la renovació de la instal•lació soterrada d'aigua i enllumenat, així com la millora del pavimentat, permetent a més, la supressió de barreres arquitectòniques. 
 
Així ho ha explicat Gerard Torres, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Balaguer. 
 
Àudio. 
 
L'actuació es troba dins d'un projecte municipal de voreres, que identifica quines són les voreres més degradades de la ciutat i quines acullen un flux més gran de vianants, per decidir quines són més prioritàries.  
 
El projecte preveu seguir duent a terme posteriorment actuacions similars en altres voreres de la ciutat. Ho ha explicat també Gerard Torres. 
 
Àudio. 
 
La duració de les obres en aquest tram està estimat en uns dos mesos. Des d'aquest dilluns els operaris estan fent les cates, per detectar la ubicació exacta dels serveis existents, abans d'iniciar la retirada del deteriorat paviment actual. 
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt