Dilluns 18 de Novembre
del 2019Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramJornada tècnica
'L'alimentació i el territori'

Cartell
Dijous 21 de novembre.


Concurs
Participa al concuts del fent ruta.


Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-09-2019

Comença la matriculació a l'EOI Lleida per al curs 2019-2020 Des d'avui dilluns fins a dijous a les 15.00 h resta obert el període de preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Oficial d'idiomes de Lleida

Avui dilluns, i fins al proper dijous a les 15.00 h, restarà obert el període de preinscripció per a nous alumnes a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida. Les persones interessades han de fer la gestió on line per mitjà de l’aplicatiu del web eoilleida.cat. L’EOI ofereix classes d’alemany, anglès, àrab, català, espanyol, francès, italià i rus. També s’ofereixen classes de francès i anglès a Balaguer, i d’anglès a les Borges Blanques, Tremp i Vielha.
 
Els interessats en fer el Primer Curs (A1) de qualsevol dels idiomes citats podran accedir a una plaça després de formalitzar la preinscripció online i un cop feta l’assignació de places el proper 18 de setembre, a les 18 h. D’altra banda, es pot accedir també a un curs superior acreditant el nivell amb un certificat o fent una prova de nivell. 
 
Novetats per al nou curs
 
Enguany l’EOI ofereix dues novetats importants. En primer lloc, els alumnes que van obtenir el certificat de nivell C1 d’Anglès el curs 2018-19 i volen perfeccionar encara més l’idioma, podran fer aquest curs per primera vegada el nivell més avançat, el C2.1. Les preinscripcions es fan també del 2 al 5 de setembre.
 
D’altra banda, i amb el lema “Torna a l’EOI”, l’Escola Oficial d’Idiomes ofereix als antics alumnes que ja havien estudiat a l’EOI i havien aprovat qualsevol nivell, la possibilitat de tornar-hi i actualitzar els seus coneixements cursant l'últim curs fet o un curs inferior.
 

Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt