Dimecres 19 de Febrer
del 2020



Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram












Ajuntament de Balaguer



Notícies locals

03-09-2019

S'inicien les obres de la coberta de la piscina de Balaguer que tindrà una important remodelació a nivell estètic, funcional i d’equipaments. Les inscripcions per la temporada d'hivern es van obrir aquest dilluns.

Aquest dilluns 2 de setembre es va iniciar el període d’inscripcions per la nova temporada 2019/2020 de piscina coberta a Balaguer. La facilitat d’horari i el servei Online d’inscripcions han facilitat molt als usuaris els tràmits de manera que el primer dia es van acollir més de 150 usuaris que repetiran en els diferents programes i propostes de la temporada de piscina coberta. 
 
Les activitats de cursos i bany lliure seran les dues principals a tenir en compte i que presenten més interès per a tots els abonats; però també recordar que es realitza l’aquafitness i el waterpolo, aquest últim cada dia pren més interès per als joves de Balaguer i comarca.
 
En aquest sentit cal destacar que la piscina compta amb unes xifres d'us de 400 usuaris diaris i la temporada passada es va tancar amb uns 1600 inscrits d’arreu de la comarca i unes 5000 inscripcions en les diferents activitats que ofereix el programa.
 
Després d'aquesta intensitat d'us, l’equipament no reunia actualment les condicions més òptimes, ja sigui per l’amortització diària, per la capacitat que té d’adaptar-se amb la seva coberta telescòpica a la temporada d’hivern i la d’estiu, per la manca de manteniment específic així com per la seva antiguitat, que es remunta a l'octubre de l'any 2000. 
 
Així doncs, per aquesta nova temporada, l’equipament presentarà un important avenç en la funcionalitat i estètica del mateix, amb el canvi de més del 80% de les plaques de metacrilat de la coberta, de manera que es podrà atendre els desperfectes ocasionats pel darrer sinistre i pedregada que van malmetre part important de la coberta i d’aquesta manera també poder reconduir la pèrdua energètica que patia la instal•lació, pels desperfectes i també per les goteres considerables que s’acumulaven en l’interior de l’habitacle. 
 
Les obres sobre la coberta han començat aquesta setmana i està previst inicialment l'obertura de la piscina per al proper 16 de setembre. A hores d’ara encara no es possible concretar si la data serà l’assenyalada, ja que l’obra és complexa i és el primer cop que es fa una actuació d’aquestes característiques amb tant poc temps. Recordem que per aquest motiu la temporada de la piscina coberta va finalitzar una setmana abans del previst, el 15 de juny i la temporada d'estiu també es va escurçar, finalitzant-la el 18 d'agost. 
 
En tot cas, des de l’administració de la piscina s’informarà als nous abonats per tal que estiguin al corrent del avenços i de les possibles modificacions de calendari que puguin sorgir i que no poden variar massa de les previstes inicialment.
 
Informar també que es trobaran d’altres  actuacions a nivell de carpinteria d’alumini, inoxidable i altres serveis. Tot plegat a l’esperar de compensar amb l’equipament actual i la possibilitat i projecte de comptar amb un nou equipament en un futur al municipi que  permeti gaudir de les activitats aquàtiques.
 
En total s'invertiran ara uns 49.000 euros en diferents actuacions, sobretot a la coberta. 14.000 es gastaran en elements mecànics i 35.000 en la renovació de tots els policarbonats. D'aquests darrers, una part els abonarà la companyia d'assegurances pels desperfectes i danys ocasionats per la pedregada que hi va haver el maig de l'any passat. 
 
Els preus per assistir a la piscina es mantenen respecta a l'any passat i l'entrada general tindrà un preu de 5.15 euros, existint un tiquet de 10 entrades al preu de 42.45 euros. Els abonaments es seguiran oferint en format mensual al preu de 43.50 euros i de temporada per 21785 euros. 
 

 




Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt