Dimecres 19 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

04-09-2019

Balaguer acollirà aquest dijous una trobada de grups de la Taca d'Oli, que integra diversos grups com el Col•lectiu Llibertat de Balaguer que es reuneixen setmanalment als seus municipis per reclamar la llibertat dels Presos Polítics

Balaguer acollirà aquest dijous una trobada de grups de la Taca d'Oli, que integra diversos grups de gent que com el Col•lectiu Llibertat de Balaguer, es reuneixen setmanalment als seus municipis per reclamar la llibertat dels Presos Polítics i les llibertats democràtiques. 
 
El Col•lectiu Llibertat farà d'amfitrió en la que es durà a terme a la Noguera, tal i com ha explicat a Ràdio Balaguer Josep Mateu, Membre del Col•lectiu Llibertat i organitzador de la trobada. 
 
La trobada, en la que el Col•lectiu Llibertat en serà l'amfitrió, començarà com és habitual un dijous més a la Plaça del Mercadal, on les autoritats locals duran a terme la benvinguda als assistents. 
 
Acte seguit començarà la part reivindicativa amb la lectura del manifest i la cantada, que anirà seguida d'una manifestació. Com és habitual també cada dijous, la manifestació prendrà forma de marxa sorollosa, que sortirà de la Plaça Mercadal i recorrerà el pont nou i el carrer Pere III fins arribar al convent de Sant Domènec, on s'acabarà amb el Cant dels Segadors. 
 
A partir de les 12 del migdia s'han organitzat unes visites guiades per grups a diferents indrets del Balaguer històric per a tots els assistents. La trobada acabarà amb un dinar de germanor, que es durà a terme a l'Escola Àngel Guimerà. 
 
 
Des de l'organització es té ja confirmació de l'assistència de grups de diversos municipis. Concretament hi assistirà gent de Reus, Mont-roig del Camp, Vilallonga, Tarragona, Cambrils, La Pobla de Mafumet, Mollet del Vallès, Valls Vic, Vilamajor, Tortosa, La selva del Camp i La Canonja que juntament amb els membres del col•lectiu de Balaguer sumaran prop de 250 assistents. 
 
Des del Col•lectiu Llibertat s'ha preparat un obsequi per a tots els assistents consistent en un cançoner que inclou les 17 cançons que formen part del repertori que aquest grup canta habitualment a les seves trobades. A més, es comptarà amb obsequis d'algunes cases comercials de Balaguer i Os de Balaguer, així com de l'ajuntament de Balaguer. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt