Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-10-2019

Balaguer aconsegueix 3 flors en l'acte d'entrega de Flors d'Honor de Viles Florides en reconeixement al compromís de la ciutat amb el medi ambient.

Balaguer ha aconseguit aquest any 3 Flors  d'Honor en el marc del projecte Viles Florides i en reconeixement al compromís de la ciutat amb el medi ambient.
 
L’acte d’entrega de les Flors d’Honor 2019 es va celebrar el passat divendres 27 de setembre a Lloret de Mar i va estar presidit per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i conduït pel meteoròleg i presentador Francesc Mauri.
 
Dels 135 municipis que són Vila Florida i que, per tant, tenen la gestió mediambiental i el verd urbà com un eix prioritari, n’hi ha 13 reconeguts amb quatre Flors d'Honor, la major distinció entregada fins ara, 53 amb tres Flors d’Honor, 57 amb dues Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor. Hi ha dos municipis que s’han adherit al moviment de les Viles Florides en els darrers mesos, però que seran valorats al 2020.
 
Des de l'ajuntament de Balaguer, una de les tècniques del projecte, Cèlia Camarasa, valora de forma molt positiva haver aconseguit una flor més que l'any passat. Segons la mateixa Cèlia Camarasa, el fet de poder comptar amb una tècnica de medi ambient i la implicació ciutadana han ajudat a consolidar el projecte.
 
Àudio......
 
Segons la mateixa Cèlia Camarasa, haver aconseguit tres flors no deixar de ser una nova empenta per seguir treballant de cara a una ciutat més verda i sostenible potenciant, per exemple, el camí verd cap a les Franqueses.
Àudio.....
 
De cara a l'any que ve, en el marc del projecte Viles Florides, les seves responsables també es plantegen fer més tallers, introduir noves categories dins del concurs Flors als balcons i vincular encara més les escoles amb aquesta iniciativa.
 
Àudio.....
 
A l'acte del passat divendres hi van assistir la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné, i la tècnica en medi ambient de l’Ajuntament de Balaguer, Eva Rocamora. 
 
Àudios a Ràdio a la Carfta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt