Diumenge 09 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-10-2019

Balaguer se suma al projecte 'Max in Love', iniciativa de l'ajuntament de Lleida. Es tracta d'un programa d'educaciˇ afectiva i sexual adrešat tant a l'alumnat de tercer i quart d'ESO com a les persones encarregades de la seva educaciˇ

Balaguer se suma al projecte "Max in Love", iniciativa de l'ajuntament de Lleida amb la col•laboració de la UdL. Es tracta d'un programa d'educació afectiva i sexual adreçat tant a l'alumnat de tercer i quart d'ESO com a les persones encarregades de la seva educació
 
El projecte consisteix en una obra de teatre que tindrà lloc el 21 d'octubre al Teatre Municipal i en un seguit de fitxes que l'alumnat farà de forma anònima un cop hagi vist l'obra.
 
Segons l'encarregada del projecte, Iolanda Mor, que Balaguer hagi apostat per aquest projecte és resultat de la diagnosi de violències sexuals i sexistes en espais d'oci i festius que ha posat de manifest que un dels sectors en els quals cal incidir és el de la joventut. Un altre dels motius és la realitat social en què vivim.
 
Àudio….
 
Amb aquest projecte el que es pretén es fer una revisió de les creences dels joves, esbrinar l'origen d'aquestes creences i estimular el pensament crític de l'alumnat, entre altres.
 
Àudio…..
 
La informació que s'extregui de les diferents fitxes que ompliran els alumnes ha de servir per establir certes actuacions en un futur. Les fitxes s'ompliran de forma totalment anònima al mateix centre fins al mes de gener i, posteriorment, es farà el buidatge a l'ajuntament. Estaran dividides en quatre blocs: un centrat en els valors; un altre dedicat a la part emocional; un altre a la part biològica i el darrer bloc, dedicat a qüestions socials, tots ells aspectes a tenir en compte i que tenen efecte directe amb l'afectivitat i la sexualitat.
 
Tot i que el projecte l'assumeix l'ajuntament de Balaguer seria impossible la seva implantació sense la col•laboració dels centres d'educació secundària, del Centre de Recursos Pedagògics així com d'altres professionals que intervenen directament amb els joves i que han facilitat el seu punt de vista.
 
Àudios a Ràdio a la Carta, informatius
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt