Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-10-2019

L'ajuntament de Balaguer ha finalitzat aquesta setmana la instalĚlaciˇ de la barana que delimita la vorera de la calšada al nou gual del carrer del Pont. D'altra banda, s'estÓ realitzant una ampliaciˇ a l'embornal del passatge Gaspar de PortolÓ.

L'ajuntament de Balaguer ha finalitzat aquesta setmana el gual del carrer del Pont amb la instal•lació d'una barana de delimitació de la vorera respecte la calçada. 
 
L'ajuntament de Balaguer va dur a terme l'obra de rebaixa de la vorera a principis d'estiu. El nou gual permet que l'aigua pugui desembocar cap al riu de forma més ràpida en cas de pluges intenses. 
 
Per donar l'obra per acabada del tot faltava encara posar una barana d'uns 25 metres per delimitar el què és la vorera de la calçada, evitant l'estacionament puntual de vehicles en la zona i augmentant la seguretat dels vianants que hi transiten. Aquesta és l'obra que s'ha dut a terme aquesta setmana, quedant ara sí, l'actuació completament finalitzada. 
 
Amb l'obra acabada s'evitaran les acumulacions hídriques al carrer de la Banqueta, que en episodis puntuals havien suposat problemes per alguns conductors i provocat, fins i tot, inundacions de baixos de la zona. 
 
En el mateix sentit, s'està duent a terme aquesta setmana una obra menor a l'accés al passatge gaspar de Portolà des de la plaça del Mercadal. Les tasques consisteixen en la prolongació de l'embornal en direcció cap al carrer del Miracle. 
 
Aquesta obra respon a la necessitat d'evitar les acumulacions d'aigua en aquella zona en cas de pluges torrencials. El desnivell del terreny provoca que en cas d'intenses precipitacions s'acumulin aigües i fangs. Amb l'allargament de l'embornal es drenarà millor l'aigua i facilitarà les tasques de la brigada en cas d'haver de netejar fangs a la zona. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt