Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-10-2019

Aquest dijous el CEI de Balaguer ha acollit una jornada dins del programa Arrenca 'Saber parlar en públic, un valor en alça a l'empresa rural' és el títol de la jornada on han participat 48 persones.

Aquest dijous ha continuat la programació del programa Arrenca amb una jornada tècnica sota el títol, 'Saber parlar en públic, un valor en alça a l'empresa rural' a càrrec de Sra. Mireia Seró, coach personal i educativa.  
 
La jornada s'ha fet aquest matí de dijous al CEI Balaguer. En la presentació de la jornada Miquel Plensa, president del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i del Consell Comarcal de la Noguera ha adreçat unes paraules a la cinquantena d’assistents que hi han participat. 
 
La jornada s'emmarca dins de programa "Arrenca. Cerca d'oportunitats en el territori rural", que properament preveu altres jornades pel territori. La següent es farà el 10 d'octubre a Bellcaire i en ella es parlarà de lideratge juvenil, una xerrada que es farà també a Balaguer el 17 d'octubre. El cicle es completarà amb dues jornades més, una sobre tècniques de venda i fidelització de clients per a negocis rurals el 15 d'octubre a Almenar i una sobre comunicació a través de les xarxes socials el 24 d'octubre a Artesa de Segre.
 
Es pot trobar més informació i fer les inscripcions per a participar en aquetes jornades es poden fer al web www.arrenca.cat o al telèfon 973 44 89 33
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt