Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

03-10-2019

Obertes les inscripcions pel Bus a Cegues de la Setmana del Turisme Industrial! L'activitat consisteix a fer un recorregut sorpresa amb activitats. Una de les rutes surt novament des de Balaguer, l'anomenada Ruta de la llum de Catalunya.

Balaguer, inici de la Ruta de la Llum de Catalunya en la nova edició de la Setmana del Turisme Industrial
 
La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya organitza la 4a Setmana del Turisme Industrial sota el lema “Com es fan les coses”
 
Del 2 al 10 de novembre museus, centres d’interpretació i empreses oferiran gairebé un centenar d’activitats arreu del territori
 
Més de 500 persones podran gaudir d’una ruta al Bus a Cegues, incloent un cap de setmana a cegues
 
La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitza enguany la quarta edició de la Setmana del Turisme Industrial. Es tracta d’una una oportunitat molt especial per a descobrir el més interessant del nostre patrimoni industrial d'una manera diferent.
 
Del 2 al 10 de novembre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses programaran gairebé un centenar d’activitats perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses.
 
El Bus a Cegues
 
Una de les activitats estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el Bus a Cegues. Es tracta d’un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associades a la xarxa.
 
El gran èxit d'anteriors edicions ha fet que l'activitat segueixi creixent. Aquest any oferirà deu rutes diferents el dia 2 de novembre, incloent un cap de setmana a cegues els dies 9 i 10 de novembre. L’únic que saben els participants abans de l’activitat és el nom de la ruta, l’hora de sortida i la d’arribada. Balaguer ha estat una de les vuit ciutats escollides des de les quals s’inicia una ruta, la “Ruta de la Llum de Catalunya”.
 
Les primeres 500 persones que s’apuntin a través de www.xatic.cat podran escollir, per només 4€, la ruta que vulguin. Podran gaudir d’un dia diferent i descobrir totes les sorpreses que els esperen a través del bus de la XATIC.
 
Sobre TurismeIndustrial.cat
 
La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) és l’associació que agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya. Museus, Centres d’interpretació, antigues fàbriques o mines. Més de 82 equipaments de 54 municipis d'arreu del territori amb 1.400.000 de visitants anuals, més de 7.500 socis del Club XATIC i més de 2.000 activitats organitzades cada any.
 
 
Per participar-hi cal apuntar-se al web xatic.cat i abonar 4€ per participant en concepte de gestió de reserva. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt