Dijous 20 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-10-2019

╚xit del projecte 'De la MÓ, acompanyament a la Gent Gran' de Balaguer amb una vintena d'inscrits. La iniciativa, adrešada a persones majors de 65 anys, estarÓ activa fins al desembre.

Una vintena de persones de Balaguer participen en el programa 'De la Mà, acompanyament a la Gent Gran' adreçat a persones majors de 65 anys.  La iniciativa forma part del programa "Treball als barris" i des de l'ajuntament parlen d'èxit rotund després de la bona acollida que ha tingut.
 
Ho explica tot seguit la responsable del projecte, Marta Cullerés, que també recorda en què consisteix el programa: acompanyar, per exemple, persones que tinguin dificultats de mobilitat a l'hora d'anar a comprar, anar al metge o fer la sortida diària. També diu que cada setmana manté contacte amb els seus familiars.
 
Àudio. 
 
'De la Mà, acompanyament a la Gent Gran' també vol per potenciar les relacions socials, estimular la memòria o la conversa, l’autonomia o la mobilitat.
 
Aquest projecte ha suposat per l'Ajuntament la contractació a mitja jornada de 5 persones que es trobaven a l'atur, que són les encarregades de fer aquest acompanyament a la gent gran durant els matins adaptant-se a la demana dels diferents usuaris.
 
Àudio. 
 
El servei, totalment gratuït, estarà actiu fins tot just abans de Nadal i, per tant, encara està obert a qualsevol persona que hi estigui interessada. Només cal que s'adreci a l'ajuntament.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius

 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt